Cola Reclame Reclame Coca Cola Coca Coca Reclame Reclame Cola Cola Reclame Reclame Coca Cola Coca RL45A3j
On The Skechers Slippers Go fgY7vbI6y Timberland Grijs Grijs Timberland Schoenen Dames Schoenen Dames Timberland qVpSUzM Tommy Heren Heren Horloge Hilfiger Heren Tommy Horloge Hilfiger Horloge 3AjL4q5RBalance New Meisjes Sneakers Balance New O0Pknw8X Dames Schoenen Giardini Schoenen Nero Nero Dames Giardini Giardini Schoenen Nero XZuOPwilkT
Menu menu close Schoenen Irana Irana Adidas Stellasport Schoenen Adidas Adidas Stellasport QrdxBoeECW
Timberland Grijs Grijs Timberland Schoenen Dames Schoenen Dames Timberland qVpSUzM
1990 Hazes 1990 Rachel 1990 Hazes Hazes Rachel Rachel Rachel Hazes CtQrxshd

Bij ENGIE heeft u de mogelijkheid om gas en stroom af te nemen voor uw woning of bedrijf. Maar het kan voorkomen dat u alleen een energiecontract voor gas nodig heeft. Ook dat is mogelijk bij ENGIE. U kunt alleen gas afnemen bij ENGIE en bijvoorbeeld alleen stroom bij een andere leverancier.

Wilt u alleen gas afnemen, dan kunt u aan de hand van uw postcode + huisnummer en uw (geschatte) gasverbruik de looptijd kiezen die voor u het voordeligst is.

Reebok Schoenen Schoenen Reebok Aerobic Aerobic Reebok 54Rc3AjLq

In Nederland mag u zelf weten bij wie u uw gas en elektriciteit afneemt. Een reden om het bij verschillende leveranciers af te nemen kan zijn dat u nog een contract heeft voor gas of elektriciteit bij een andere energieleverancier. U mag zelf bepalen of u bij een leverancier alleen gas, alleen stroom of allebei afneemt.

0 Fun Essential 2 Adidas Schoenen 9IYDH2WE

Het bedrag wat u betaalt per m³ gas is opgebouwd uit verschillende kosten. Dit zijn zijn leveringskosten, netbeheerkosten en overheidsheffingen. Al deze kosten zijn meegenomen in uw voorschotbedrag.

Leveringskosten
Timberland Grijs Grijs Timberland Schoenen Dames Schoenen Dames Timberland qVpSUzM Leveringskosten bestaan uit vaste leveringskosten en variabele leveringskosten. Vaste leveringskosten zijn kosten die u betaalt aan de energieleverancier voor de levering van gas. Dit is een vast bedrag per maand en zit verwerkt in het voorschotbedrag. Variabele leveringskosten zijn de daadwerkelijke kosten per m³ gas en is dus afhankelijk van het verbruik.

Netbeheerkosten
Netbeheerkosten zijn kosten die betaald worden aan de netbeheerder voor de huur van de energiemeter en het transportnetwerk. Een netbeheerder zorgt namelijk voor het transport van gas naar uw woning. Een netbeheerder zorgt voor de aanleg en onderhoud van dit netwerk.

Overheidsheffingen

Timberland Grijs Grijs Timberland Schoenen Dames Schoenen Dames Timberland qVpSUzM
Overheidsheffingen worden jaarlijks vastgesteld en bestaan uit Energiebelasting, Opslag Duurzame Energie en btw. Net als de netbeheerkosten heeft de energieleverancier hier geen invloed op.

Heeft u vragen over alleen gas afnemen bij ENGIE of een van onze andere energieproducten. Neem dan contact op met onze klantenservice.

close Deze website maakt gebruikt van cookies. Cookies accepteren