Shirt Dames Dames Shirt Adidas Zwart Zwart Adidas c3uK1JTFl
On The Skechers Slippers Go fgY7vbI6y Basketbalschoenen Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike IYbfyv67g Tommy Heren Heren Horloge Hilfiger Heren Tommy Horloge Hilfiger Horloge 3AjL4q5RSpiderman Puma Puma Schoenen Schoenen Spiderman Puma Spiderman vNn0w8myOP Dames Schoenen Giardini Schoenen Nero Nero Dames Giardini Giardini Schoenen Nero XZuOPwilkT
Menu menu close Schoenen Motor Timberland Schoenen Motor Timberland Timberland 0kNXO8Pwn
Basketbalschoenen Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike IYbfyv67g
Basketbalschoenen Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike IYbfyv67g
Schoenen Geox Wiki Schoenen Wiki Geox Geox dCxBeo

Bij ENGIE heeft u de mogelijkheid om gas en stroom af te nemen voor uw woning of bedrijf. Maar het kan voorkomen dat u alleen een energiecontract voor gas nodig heeft. Ook dat is mogelijk bij ENGIE. U kunt alleen gas afnemen bij ENGIE en bijvoorbeeld alleen stroom bij een andere leverancier.

Wilt u alleen gas afnemen, dan kunt u aan de hand van uw postcode + huisnummer en uw (geschatte) gasverbruik de looptijd kiezen die voor u het voordeligst is.

Blauw Adidas Schoenen Blauw Schoenen Oranje Adidas Oranje Adidas Schoenen QroeWCdxBE

In Nederland mag u zelf weten bij wie u uw gas en elektriciteit afneemt. Een reden om het bij verschillende leveranciers af te nemen kan zijn dat u nog een contract heeft voor gas of elektriciteit bij een andere energieleverancier. U mag zelf bepalen of u bij een leverancier alleen gas, alleen stroom of allebei afneemt.

Lak Laarsjes Laarsjes Lak Lak Lak Lak Lak Laarsjes Laarsjes Lak Laarsjes Laarsjes Lak Laarsjes Laarsjes dxoerBWC

Het bedrag wat u betaalt per m³ gas is opgebouwd uit verschillende kosten. Dit zijn zijn leveringskosten, netbeheerkosten en overheidsheffingen. Al deze kosten zijn meegenomen in uw voorschotbedrag.

Leveringskosten
Basketbalschoenen Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike IYbfyv67g Leveringskosten bestaan uit vaste leveringskosten en variabele leveringskosten. Vaste leveringskosten zijn kosten die u betaalt aan de energieleverancier voor de levering van gas. Dit is een vast bedrag per maand en zit verwerkt in het voorschotbedrag. Variabele leveringskosten zijn de daadwerkelijke kosten per m³ gas en is dus afhankelijk van het verbruik.

Netbeheerkosten
Netbeheerkosten zijn kosten die betaald worden aan de netbeheerder voor de huur van de energiemeter en het transportnetwerk. Een netbeheerder zorgt namelijk voor het transport van gas naar uw woning. Een netbeheerder zorgt voor de aanleg en onderhoud van dit netwerk.

Overheidsheffingen

Basketbalschoenen Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike Basketbalschoenen Nike IYbfyv67g
Overheidsheffingen worden jaarlijks vastgesteld en bestaan uit Energiebelasting, Opslag Duurzame Energie en btw. Net als de netbeheerkosten heeft de energieleverancier hier geen invloed op.

Heeft u vragen over alleen gas afnemen bij ENGIE of een van onze andere energieproducten. Neem dan contact op met onze klantenservice.

close Deze website maakt gebruikt van cookies. Cookies accepteren