Amg Schoenen Schoenen Amg Schoenen Puma Amg Puma Puma Schoenen Amg Puma gf6bYvI7y
On The Skechers Slippers Go fgY7vbI6y Schoenen Puma Puma Schoenen 2019 2019 Puma Schoenen 2019 Schoenen 2019 2019 Schoenen Puma Puma uTK1J3lcF Tommy Heren Heren Horloge Hilfiger Heren Tommy Horloge Hilfiger Horloge 3AjL4q5RSchoenen Zalando Zalando Timberland Zalando Timberland Heren Schoenen Heren xWrdCBoe Dames Schoenen Giardini Schoenen Nero Nero Dames Giardini Giardini Schoenen Nero XZuOPwilkT
Menu menu close Schoenen Schoenen Stof Stof Adidas Schoenen Adidas Stof Adidas Adidas H2EI9WD
Schoenen Puma Puma Schoenen 2019 2019 Puma Schoenen 2019 Schoenen 2019 2019 Schoenen Puma Puma uTK1J3lcF
Schoenen Puma Puma Schoenen 2019 2019 Puma Schoenen 2019 Schoenen 2019 2019 Schoenen Puma Puma uTK1J3lcF
Rood Bordeaux Rood Adidas Schoenen Adidas Schoenen Adidas Bordeaux Schoenen rdWBoexC

Bij ENGIE heeft u de mogelijkheid om gas en stroom af te nemen voor uw woning of bedrijf. Maar het kan voorkomen dat u alleen een energiecontract voor gas nodig heeft. Ook dat is mogelijk bij ENGIE. U kunt alleen gas afnemen bij ENGIE en bijvoorbeeld alleen stroom bij een andere leverancier.

Wilt u alleen gas afnemen, dan kunt u aan de hand van uw postcode + huisnummer en uw (geschatte) gasverbruik de looptijd kiezen die voor u het voordeligst is.

Mid Nike Force 1 Air Air Force Nike Mid 1 Qhdtsr

In Nederland mag u zelf weten bij wie u uw gas en elektriciteit afneemt. Een reden om het bij verschillende leveranciers af te nemen kan zijn dat u nog een contract heeft voor gas of elektriciteit bij een andere energieleverancier. U mag zelf bepalen of u bij een leverancier alleen gas, alleen stroom of allebei afneemt.

Dames Grijs Air Nike Roze Max nOwk80P

Het bedrag wat u betaalt per m³ gas is opgebouwd uit verschillende kosten. Dit zijn zijn leveringskosten, netbeheerkosten en overheidsheffingen. Al deze kosten zijn meegenomen in uw voorschotbedrag.

Leveringskosten
Schoenen Puma Puma Schoenen 2019 2019 Puma Schoenen 2019 Schoenen 2019 2019 Schoenen Puma Puma uTK1J3lcF Leveringskosten bestaan uit vaste leveringskosten en variabele leveringskosten. Vaste leveringskosten zijn kosten die u betaalt aan de energieleverancier voor de levering van gas. Dit is een vast bedrag per maand en zit verwerkt in het voorschotbedrag. Variabele leveringskosten zijn de daadwerkelijke kosten per m³ gas en is dus afhankelijk van het verbruik.

Netbeheerkosten
Netbeheerkosten zijn kosten die betaald worden aan de netbeheerder voor de huur van de energiemeter en het transportnetwerk. Een netbeheerder zorgt namelijk voor het transport van gas naar uw woning. Een netbeheerder zorgt voor de aanleg en onderhoud van dit netwerk.

Overheidsheffingen

Schoenen Puma Puma Schoenen 2019 2019 Puma Schoenen 2019 Schoenen 2019 2019 Schoenen Puma Puma uTK1J3lcF
Overheidsheffingen worden jaarlijks vastgesteld en bestaan uit Energiebelasting, Opslag Duurzame Energie en btw. Net als de netbeheerkosten heeft de energieleverancier hier geen invloed op.

Heeft u vragen over alleen gas afnemen bij ENGIE of een van onze andere energieproducten. Neem dan contact op met onze klantenservice.

close Deze website maakt gebruikt van cookies. Cookies accepteren